10 начина да печелите пари от сайта си

Топ начини да печелите пари на сайта

Имате сайт, но той не ви носи никаква доходност? Време е да помислите кое не е наред!

VirtualAssistans Ви предлага 10 от най-реалните и ефективни начини за печелене на пари на вашия сайт. За да разберете, че има много възможности да получите реална печалба, продължете да четете:

Кои са начините да печелите пари от уебсайта си

1. Продажба на недвижими стоки (включително чрез целевата страница);

2. Контекстуална реклама;

3. Банери и свързана реклама;

4. Продажба на бази данни с контакти и генериране на потенциални клиенти. За купувачите са собственици на бизнес;

5. Участие в партньорски програми – чрез публикуване на информация за продукта / услугата и процент от транзакции, направени с помощта на вашата връзка;

6. Продажба на връзки – публикуване на статии в сайта с връзки към други сайтове;

7. Информационен бизнес – продажба на информационни, образователни материали и данни;

8. Продажба на реклама в бюлетините;

9. Поставяне на платени артикули от трети страни потребители;

10. Провеждане на уебинари.

Това са повечето популярни и изпитани методи за печелене, които главно носят добра печалба. Повече информация за всеки един от методите, може да намерите в нашата статия “Искам да печеля повече“.

Защо имам нужда от уебсайт: кратко резюме

Преди да създадете сайт, задайте си следните въпроси:

  • на кого може да е интересно;
  • защо трябва да го създадете;
  • защо трябва да стане успешен.

Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да разберете, дали се движите в правилната посока. В края на краищата сайтът трябва да е интересен не само за вас и вашите приятели, но и за много хора. Само посетените ресурси могат да бъдат успешни и да донесат реална печалба на притежателя им.

Дори на етапа по обмисляне темата на сайта, трябва да изградите ясна стратегия за себе си – как точно ще печелите пари от него. Разбира се, ако създадете сайт за продажба на стоки или услуги – в този случай няма специални въпроси.

Но ако ще създадете сайт за читатели, посетители, тоест само за хората, трябва да сте максимално внимателни и ясно да изчислите всичко предварително. За да разберете как този ресурс ще ви донесе печалба в бъдеще.

Обърнете внимание! Колкото и добър да е вашият уебсайт, трябва да разберете, че той няма да спечели веднага. Трябва да изчакате известно време. В най-добрия случай няколко месеца. За осезаемите печалби може да се говори, едва след година активно управление на бизнеса.

Не мислете, че веднага след създаването на сайта рекламодателите ще достигнат до вас и ще се къпете във финансови потоци, като Скрудж Макдак във вашия магазин за пари.

Между другото, именно този факт – високите очаквания и желанието за печалба възможно най-бързо – водят до факта, че мнозина са разочаровани от сайтовете си и спират да ги поддържат.

Дори и да имате най-добрия сайт в света, трябва да изчакате малко и да проявите търпение, постоянство и упорит труд.

Защо имате нужда от интернет сайт и как да го създадете

Защо имате нужда от интернет сайт – вече знаете. Сега малко за това как да го създадете. Дори и да нямате умения за програмиране и дизайн, може да поръчате уебсайт на virtualassistans.com. Екипът не само ще ви окаже съдействие за разработване на уебсайтове от нулата, но и ще ви помогне да напълните сайта си с полезно съдържание!

Rate article
Finansi.org