„Кликни СРАВНИ, а MoitePari студент ще награди“

MoitePari.bg стартира образователно-благотворителна кампания под мотото „Кликни СРАВНИ, а MOITEPARI студент ще награди“, като сайът на кампанията е: https://sravni.moitepari.bg.  Тя е естествено продължение на  мисията на портала да подпомага потребителите да взимат информирани финансови решения.  

Уникалното на сайта MoitePari.bg е, че събира на едно място най-актуалните условия над 1000 банкови продукти, в това число ипотечни и потребителски, кредитни и дебитни карти, депозити и разплащателни сметки, взаимни и пенсионни фондове и други. Сайтът позволява на потребителите да търсят тези продукти по свои индивидуални параметри и да СРАВНЯВАТ обективно резултатите по ГПР, Ефективна Годишна Лихва, доходност или друг обективен критерий.

За да продължим да помагаме на потребителите на банкови услуги в България да вземат информирани решения, ние решихме да направим и настоящата кампания с мотото „Кликни СРАВНИ, а MOITEPARI студент ще награди“. 

Кампанията е  насочена към всички, които ползват сайта ни за сравняване на финансови продукти, а допълнителен фокус със специален награден фонд е поставен върху студентите. Със старта на кампанията се дава началото и на конкурс за написване на кратко есе на тема „Как да изберем най-изгодния банков продукт“.     Често именно студентските години са времето, в което поемаме смело напред по пътя си, без помощта на родителите си и в този период наистина се научаваме какво означава да управляваме сами личните си финанси. Понякога успешно, понякога не толкова.

Статията продължава тук: https://blagoevgrad.eu/klikni-sravni-a-moitepari-student-shhe-nagradi.html

Rate article
Finansi.org