Използвайте съвременните технологии правилно!

Използвайте съвременните технологии правилно!С появата на LED битови лампи при много хора изчезна от проблема с постоянната подмяна на изгорели лампи с нажежаема жичка, изгаряния при случайно докосване на лампата и, което е важно, спестяване на собствени средства при плащане на електроенергия.
Все пак не трябва да забравяме, че LED лампите закупени от онлайн магазин осветителни тела shop.polarislighting.bg трябва да се използват толкова внимателно, колкото всяко електронно устройство, за което производителите ни дават гаранция.
В края на краищата всеки или мнозина разбират, че ако гледате телевизия на улицата в дъжда, тогава могат да се случат неприятности. Или може би някой е забелязал какво ще се случи, ако оставите любимия си iPhone на слънце през лятото. Може да не светне 🙁 или пътя до сервиза. Същото е и с LED лампата)
Затова от отдела за технически контрол на Евросвет решиха да споделят няколко съвета относно използването на LED лампи.
Често причината за неизправността на домакинските LED лампи е неправилната работа.
        1. LED лампите от домакински тип не заменят напълно лампите с нажежаема жичка и могат да се използват при температура на околната среда не по-висока от 40 градуса, тъй като корпусът на лампата е радиатор (радиатор). Без вентилация няма охлаждане.
        2. Не се допуска работа в напълно херметични осветителни тела. Светлинният поток за 3000 часа работа се влошава с 4% при нормални термични условия. В режим на работа в херметични осветителни тела диодите са подложени на повишена деградация и експлоатационният им живот ще бъде няколко пъти по-кратък.

        3. За херметични осветителни тела използвайте топлоустойчиви светодиоди.

        4. Попадането на влага вътре в лампата е не само нарушение на условията на работа на този продукт, но и нарушение на мерките за безопасност. Което може да доведе до сериозни последици.

Нека използваме правилно съвременните технологии, в противен случай вечно ще сменяме или търсим лампи от други марки и винаги ще останем недоволни от качеството.
Предлагамe да сте интелигентни и внимателни към ресурсите.

Rate article
Finansi.org