Доверени решения за вашия ресторант с Mixhoreca

Нуждите на бизнеса никога не спират. Това е особено валидно за бизнеса със заведения за хранене, напитки и настаняване на гости. Факт е че този тип дейности изискват множество технологии, уреди и инструменти, за да се постигнат качествени крайни резултати. Разликата между миенето на съдовете на ръка и със съдомиялна е огромна. Също толкова голяма е разликата между рязането на продукти на ръка и рязането им със специализирани инструменти. Можем да изтъкнем и десетки други примери. Но по-важното тук е не да покажем нуждата от уредите и инструментите, които съществуват на пазара, а да ви покажем, че можете да намерите доверен партньор за снабдяването с тях в лицето на Mixhoreca.

Какво ви предлагаме ние?

Ние осигуряваме висококачествени технологични решения за оборудването на професионални кухни, барове, заведения за бързо хранене и хотели. Предоставяме на ваше разположение стотици уреди, инструменти и аксесоари, с които да оптимизирате своя работен процес, да улесните персонала си и да подарите на клиентите си невероятни храни, напитки и цялостно преживяване. За да постигнем това, вплитаме съвременни технологии и материали от най-висок клас, като следваме всички изисквания на индустрията за качество и безопасност. Държим на детайлите и ги изпипваме до съвършенство, за да гарантираме не само най-високо качество в момента, но и също толкова добри резултати и в далечното бъдеще, осигурявайки дълъг експлоатационен период. Предоставяме обширна продуктова гама на всеки краен потребител, който желае да осъвремени или преоборудва кухнята в своя ресторант.

Едни от най-ценните ни предложения са скрити на видно място в категория “Готварско оборудване”. Каквото и да иска от вас вашият главен готвач, ние го имаме. Обикновени котлони, фурни и печки; индукционни такива от всякакъв вид; конвекторни печки и конвектомати. Но не спираме до тук. В своята гама сме включили още и фритюрници, парни казани, уреди Бен Мари, обръщателни тигани и машини за паста. Всички те са от най-висок клас и ви гарантират качество, леснота на използване, дълъг експлоатационен период и множество функционалности.

Друга наша гордост е категория “Кухня”. Тук имаме дори още повече предложения. Нека стартираме с обичайното – всякакъв вид прибори за сервиране, хранене и т.н. Но ще продължим и още. За да направите по-лесен и хигиеничен процеса на работа на персонала си, можете да се снабдите с модули, работни маси и ловератори. Също с цел хигиенизиране и подпомагане на чистотата сме създали съдомиялните си и уредите си за дезинфекция. Има и още, обаче. Уредите за охлаждане изобилстват при нас, като тук участват хладилни маси и хладилници, а също и фризери, разбира се. Но имаме и такива за затопляне на хранителни продукти. Естествено, не приключваме до тук. За още по-голямо удобство на персонала ви предлагаме и професионалните си кутери за бързо, сигурно и лесно рязане на хранителни продукти.

Допълнително предоставяме на ваше разположение множество специализирани уреди и инструменти. Тук влизат, например, вакумиращите машини и уреди за готвене във вакуум. Имаме също картофобелачки и уреди за запечатване на наденички. Обърнете внимание и на пресите ни за бургери, дозаторите ни за тесто и други подобни.

Има ли още?

Има, и още как. На следващо място в менюто поставяме уредите за вашия бар. Без значение какво заведение управлявате, барът със сигурност е част от него. Съответно, приготвили сме ви всякакви уреди за него. Кафемелачки, кафе машини, сокоизстисквачки, уреди за фреш, за шейкове, блендери и много други ценни помощници за всеки барман. Естествено, барът не може да мине без витрини, така че осигуряваме и такива.

Предоставяме инструменти и за заведенията за бързо хранене. Сред тях влизат разнообразни уреди, с които можете да приготвяте понички, палачинки, хотдог, дюнери, хамбургери и дори бисквити. Разнообразна е селекцията ни от тостери, фурни, преси, скари и, естествено, микровълнови. Топлите и студени витрини, които осигуряваме, допълват колекцията ни.

Осигуряваме по нещо и за хотелите. За тях имаме предимно аксесоари, но те са също толкова висококачествени и с ценни функционалности. Предлагаме ви поставки, огледала, закачалки, кърпи, сапунерки, кутии и кошове, и много други. Въпреки че продуктите тук са по-малко, във никакъв случай не сме правили компромис с качеството. Те са също толкова отлично и прецизно изработени, както всеки един друг наш продукт.

Редица от продуктите ни идват при вас, произведени от неръждаема стомана. Използвали сме този материал в някои от случаите, за да осигурим няколко ценни качества. На първо място, дълготрайност на експлоатационния живот и лесна поддръжка. Също така обаче това ви носи и по-голяма хигиеничност. Допълнително, използват се по-лесно от персонала.

Още един плюс, на който искаме да наблегнем, е че предоставяме не само тези уреди и инструменти, но също и голямо количество и голямо разнообразие посуда. По този начин можете да купите всичко, което ви е необходимо, на едно място. Ножове, вилици, чаши, чинии, лъжици и шпатули, всякакви поставки и панери, и още куп изделия, които ще са нужни за всяко заведение.

Как да пазарувате при нас?

С цел улесняване на клиентското преживяване при пазаруване при нас сме подготвили оптимизиран уеб сайт, който функционира като дигитален магазин. В него е побрана цялата ни настояща селекция, която е удобно разделена на различни категории и подкатегории, за да се ориентирате бързо и лесно. Сайтът осигурява удобна навигация и закупуване на продукти. Цялостният процес е възможно най-интуитивен и се осъществява само с няколко клика. Можете да пазарувате дори от телефона!

Ако ви трябва съвет!

Ние, в MixHoReCa, целим да създадем доверени взаимоотношения с нашите партньори, които да се базират на сигурност, почтеност и взаимно уважение. Заради това ви предоставяме само най-доброто на оптимални цени, но отиваме и отвъд тези граници. Ако имате нужда от консултация, съвет или препоръка за изграждането и поддържането на професионална кухня, за оборудването ѝ и осъществяване на цялостна реорганизация или друг вид подобна дейност, ние сме насреща. Можете да се свържете с нас и ние ще ви дадем професионални съвети, насоки и препоръки, които да ви помогнат във вашето пътешествие към създаването на своето страхотно заведение или към неговото оптимизиране и напредък.

Rate article
Finansi.org