Аксес Новело АД – аксесоари за врати и прозорци

Компанията Аксес Новело АД е лидер при предлагането на аксесоари за врати и прозорци, обков, предназначен за стъклени врати, прозорци, готови стъклени врати, обков за плъзгане и повдигане, панти за фалцови и безфалцови врати, автомати за всякакъв тип врати и много други.

Освен посочените по-горе артикули, в онлайн магазина на компанията можете да откриете анти-паник механизми, оберлихт, падащи прагове, бутил ленти и мембрани, системи за хидроизолация и пароизолация за дограми, както и съвсем актуални и съвременни механизми за защита на Вашият дом.

От казаното до тук сами можете да се уверите, че компанията предлага изключително полезни, здрави, висококачествени артикули, подходящи за Вашият дом, офис, бизнес.

За това говорят и партньорите на компанията, някой от които са:
Dorma, Dormakaba, GU, Dr. Hahn, Fapim, Tremco-Illbruck, Illbruck, Lavaal, Dorcas

Адрес на e-store: http://access-novello.com
Ако търсите специализирани аксесоари и артикули за врати, прозорци, изолация, това е мястото без съмнение.
Не пропускайте и да посетите раздел “горещи оферти”, където Ви очакват 20 % отстъпки от шпалки, патрони, силиконови уплътнители, насрещници, лепила и много други.

В обобщение на казаното трябва да знаете, че артикулите в магазинът са хиляди, но всичките еднакво полезни за майсторите. В случай, че имате магазин и искате да предлагате артикули от нас, то може да се договори допълнителна отстъпка, достатъчно е да се свържете с представителн на компанията.
Телефон за бърза поръчка, въпроси и коментари: 02 462 64 33

Аксес Новело АД – аксесоари за врати и прозорци от “а” до “я”

Rate article
Finansi.org