Съвети за добро планиране на бюджета си, касаещи обзавеждането на наш имот

 

Днес екипът на Финанси орг ще сподели с Вас няколко интересни предложения за внимателно планиране на бюджета, касаещ ново обзавеждане. Съветите са насочени предимно за тези от Вас, които от скоро са с ново жилище, закупили са го, но то е необзаведено.

 

На първо място, ако сте изхарчили всичките си спестявания за жилището, то трябва да знаете, че благодарение на разроченото плащане можете да договорите заплащане на кухненското обзавеждане на вноски.

Друг важен момент е да включите в обзавеждането на всяка стая определен бюджет, по този начин ще бъдете максимално икономични и същевременно няма да позволите изтичане на пари за ненужни модули и аксесоари.

Ето пример:

Заделяте 2000 лева за кухнята, 2000 лева за спалнята, 2000 за трапезарията и започвате с разглеждането на оферти.

Можете да се консултирате и с експерти на фирмата, на която сте се спрели, но е добре да включите и едни 20 % от сумата за непланирани разходи.

Все пак на всички е ясно, че едно жилище не е  само стените, т.е. трябва да се помисли и за обзавеждането.

Съветите са важни и за тези от Вас, на които предстои основен ремонт.

Най-хубавото от цялата работа е, че обзавеждането е трайно, в повечето случаи, т.е. инвестицията е еднократна за няколко години, което само по себе си дава предпоставки за по-добра първоначална инвестиция, та съветът ни е да не спестявате пари от комфорт и качество, за сметка на цената, тъй като по-скъпото ще се избие във времето.

И все пак, експерти на Мебели Венус могат да Ви дадат допълнителни разяснения, касаещи обзавежднаето за вашият дом, да ви насочат с готови кухненски комплекти, спално обзавеждане и аксесоари за целият Ви дом.

Rate article
Finansi.org