Високоефективни банкнотосортиращи машини

Полезна информация за CEO-та на банки, финансови къщи и други компании, опериращи с огромни бюджети!

Знаете ли, че чрез висококачествена банкнотосортираща машина можете да спестите много време и енергия, докато оперирате с финансите си?

Благодарение на новите технологии можете да се оборудвате с техника, поемаща голямо натоварване, както и сортиране и удостоверяване годността на банкнотите според изискванията на ЕЦБ и правилата на БНБ.

Какво е важно да се каже за този тип машини, предлагани от tsst.bg ? Трябва да отбележим, че машините, продуктите, които се предоставят от компанията са бързи, сравнително с ниско ниво на шум и са надеждни при сериозна натовареност.

С други думи, ако сте представител на банкова институция, на финансов офис, или на транспортна компания, оперираща с големи парични потоци, то трябва да отделите сериозно внимание на компанията и да разгледате различните предложения.

Повечето модели банкнотосортиращи машини разполагат със съвременна и най-модерна система за анализиране на банкнотите, проверка валидността им, което гарантира 100 % борба с фалшификатите.

Позволете ни да Ви споделим къде се използват този тип машини към днешна дата в България…

Почти във всяка банка има подобни машини. Често клиентите предявяват своите специфични изисквания, например, в даден момент желаят сумата да бъде разпределена по различни копюри и банковия служител, вместо да брои на ръка, което сами се досещате, че би отнело изключително много време, ползвайки машината спестяват десетки минути. Понякога времето може да е и часове.

Друг пример за банкоброячните машини, предимно за монети. Помните времената, в които на касата се появяваха недоволни клиенти, с чували жълти стотинки? Е, днес, през 2019 година, често се появяват подобни клиенти при разплащане на комунални услуги, но ако се появи в банката подобен клиент, то ако тя разполага с високотехнологично оборудване за броене на монети, то времето, което ще е необходимо, е сведено до минимум, да речем – десетина минути.

Е, уважаеми читатели на Finansi.org, вече имате кратко представяне на компания, предлагаща банкоброячна и банкнотосортираща техника, от Вас зависи дали ще и се доверите, или ще потърсите друго решение.

Rate article
Finansi.org