Биткойн с нов рекорд, задмина 111 000 лева

Биткойн рекорд

Биткойн с нов рекорд, задмина 111 000 лева.

За първи път дигиталното злато Биткойн надмина 65 хил. долара, което за някои анализатори означава, че стремглаво се е насочил към 100 к USD.

Към този момент ценната дигитална монета се търгува на цена от 111415 лева курс купува и 106415 – курс продава.

Милиapдepният инвecтитop Πoл Tюдop Джoyнc нapeчe ĸpиптo пpeдпoчитaния oт xeджиpaнeтo нa инфлaциятa cпpямo злaтoтo.

Битĸoйн и ĸaтo цялo ĸpиптo мoнeтитe биxa били чyдeceн xeдж“, ĸaзa Джoyнc пpeд „Ѕquаwk Вох“ нa СNВС в cpядa. „Oчeвиднo битĸoйн пeчeли нaдпpeвapaтa cъc злaтoтo в мoмeнтa.

Втората по големина криптовалута – Етериум също бележи ръст! 5 % увеличение на Ethereum направи така, че отово да достигне до 4000 долара.

Анализатори предвещават добри времена за криптовалутите, като някои смятам, че Биткойн ще достигне 200 000 лева, а Етериум – 20 000 лева. Дали това ще се случи, или не – предстои да разберем.

Важно е да отбележим, че от създаването на Биткойн, до този момент се създаде криптореволюция, която позволи да се появят повече от 10 хиляди други дигитални монети! В момента пазарната капитализация на всички криптовалути надвишава 2,5 трлн. долара. Wirex – платформата, която Ви препоръчваме от линка по-долу, също има собствена криптовалута, и това е WXT. Алтернативните криптовалути са познати като алткойни и са чудесно решение за инвестиция, особено за хора с малък капитал.

Нещо важно! Ако сте решили да инвестирате в криптовалути, то сега е момента да стартирате, създавайки си портфейл! Препоръчваме Ви тази платформа – Wirex – тя у чудесна! Регистрирайте си акаунт от тук !!!

Снимка: Twenty20

Rate article
Finansi.org